ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΨΩΜΑΚΙΑ HOT DOG

MEGA XORHGOS TV ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ - STREET FOOD - PAGRATI ATHENS- XREMONIDOY 57  THL 2110122675 



Σε μια σύγχρονη κουζίνα, η συνήθης μέθοδος φρυγανίσματος ψωμί είναι με τη χρήση ενόςτοστιέρα , μια ηλεκτρική συσκευή γίνεται για το σκοπό αυτό.

 Για να χρησιμοποιήσετε ένα σύγχρονο τοστιέρα, κομμένο σε φέτες ψωμί τοποθετείται μέσα στις στενές εγκοπές στην κορυφή της τοστιέρας, η τοστιέρα είναι συντονισμένοι για τη σωστή ρύθμιση (κάποιες μπορεί να έχουν πιο περίτεχνα ρυθμίσεις από τους άλλους) και ένα μοχλό στο μπροστινό μέρος ωθείται προς τα κάτω.


Το τοστ είναι έτοιμο όταν ο μοχλός αναδύεται μαζί με τη φρυγανιά. Εάν το ψωμί είναι ανεπαρκώς φρυγανισμένο, ο μοχλός μπορεί να πιεστεί προς τα κάτω και πάλι.Το ψωμί μπορεί επίσης να ψηθούν υπό γκριλ (ή κρεατοπαραγωγής), σε ένα ανοιχτό φούρνο,
MEGA XORHGOS TV ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ - STREET FOOD - PAGRATI ATHENS- XREMONIDOY 57  THL 2110122675 

 ή ξαπλωμένος σε ένα ράφι του φούρνου. φούρνοι τοστιέρα είναι ειδικά μικρές συσκευές γίνονται για να ψήνει ψωμί ή για το ζέσταμα μικρών ποσοτήτων άλλων τροφίμων .Το ψωμί μπορεί επίσης να ψηθούν κρατώντας το κοντά, αλλά όχι ακριβώς πάνω από μια ανοικτή φλόγα, όπως μια φωτιά ή τζάκι ? ειδικά σκεύη για ψήσιμο (π.χ. ψήσιμο πιρούνια είναι) γίνονται για το σκοπό αυτό.


 Πριν από την εφεύρεση των σύγχρονων συσκευών μαγειρέματος, όπως φρυγανιέρες και ψησταριές, αυτή ήταν η μόνη διαθέσιμη μέθοδος για την παραγωγή τοστ.

Τοστ γίνεται με φέτες ψωμιού. Πολλές μάρκες είναι έτοιμη φέτες ψωμιού είναι διαθέσιμα, κάποια συγκεκριμένα την εμπορία καταλληλότητά τους για το ψήσιμο.Τοστ είναι πιο συχνά τρώγονται
με βούτυρο ή μαργαρίνη εξάπλωση πάνω, και μπορεί να σερβιριστεί με κονσέρβες , spreads , ή άλλα καλύμματα επιπρόσθετα ή αντί του βουτύρου.


 Τοστ με μαρμελάδα ή μαρμελάδα είναι δημοφιλής. Μερικά άλλα καρυκεύματα που μπορείτε να απολαύσετε με τοστ, μερέντα, τυρί κρέμα, και το φυστικοβούτυρο. εκχυλίσματα ζύμης , όπως Marmite στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νέα Ζηλανδία και τη Νότια Αφρική, και Vegemite στην Αυστραλία είναι εθνικές παραδόσεις. Μερικές σάντουιτς έκκληση για τοστ να χρησιμοποιηθεί αντί για ψωμί. Το BLT είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.
MEGA XORHGOS TV ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ - STREET FOOD - PAGRATI ATHENS- XREMONIDOY 57  THL 2110122675 


Toast είναι ένα σημαντικό συστατικό πολλών πρωινά , και είναι επίσης σημαντικό σε ορισμένους παραδοσιακούς μειλίχια διατροφή ειδικότητα για άτομα με γαστρεντερικά προβλήματα όπως διάρροια .
Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ένα δημοφιλές πιάτο με παιδιά είναι ένα μαλακό βραστό αυγό τρώγεται με τοστ στρατιώτες στο πρωινό. Ταινίες του τοστ (οι στρατιώτες) βυθίζεται στο καταρροή κρόκο ενός βραστό αυγό μέσα από μια τρύπα που στην κορυφή του κελύφους, και τρώγεται.
Στη νότια Σρι Λάνκα , είναι κοινό για πρόποση για να συνδεθεί με μια σούπα κάρυ και τσάι μέντας.